Лисички з молодою картоплею і сиром

Лисички з молодою картоплею і сиром

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Лисички з молодою картоплею і сиром

  • молода картопля - 600-700 г,
  • лисички - 500 г,
  • часник - 2 зубці,
  • зелень петрушки - 1 пучок,
  • вершкове масло - 25 г,
  • сир - 80 г,
  • оливкова олія - 2 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Лисички з молодою картоплею і сиром

  1.  Молода картопля почистіть, помийте і відваріть у солоній воді майже до готовності.

  2. Лисички ретельно промийте і викладіть в розігріту сковороду з оливковою олією. Коли лисички виділять воду – злийте її і продовжуйте готувати. За необхідності, повторіть цей процес двічі. “Висушивши” лисички, додайте до них вершкове масло, посоліть і обсмажте до золотистої скоринки. Потім додайте подрібнені часник і петрушку, перемішайте і смажте ще пару хвилин.

  3. Ємність для запікання змастіть оливковою олією. Картоплю наріжте кружечками і викладіть на дно. Посипте перцем і збризніть оливковою олією. На картоплю викладіть лисички і посипте тертим сиром. Готуйте в духовці приблизно 15 хвилин. Готову страву прикрасьте зеленню петрушки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал