Мармелад з кабачків з ваніллю

Мармелад з кабачків з ваніллю

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево

Інгредієнти для приготування: Мармелад з кабачків з ваніллю

  • кабачки - 500 г (вага, без шкірки і насіння),
  • цукор - 2 склянки,
  • ваніль - 1 стручок.

Як приготувати Мармелад з кабачків з ваніллю

  1. Кабачки очистіть від шкірки і насіння, наріжте дрібними кубиками. Зважте.

  2. Складіть у каструлю, залийте 2 л води. Доведіть до кипіння, всипте цукор, перемішайте. Варіть на дуже малому вогні без кришки близько 1 години, періодично помішуючи. Кабачок повинен стати напівпрозорим, а сироп – сильно загуснути.

  3. Стручок ванілі розріжте уздовж навпіл. Перед закінченням варіння додайте серцевину стручка ванілі і обидві половинки стручка. Варіть ще 5 хвилин, потім зніміть з вогню.

  4. Остудіть, половинки стручка видаліть, мармелад розлийте в банки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал