camcumgirls
Млинцевий пеньок

Млинцевий пеньок

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Млинцевий пеньок

  • Для млинців:
  • молоко - 250 мл,
  • яйце - 1 шт.,
  • борошно - скільки знадобиться,
  • сіль та кориця за смаком.
  • Для салату:
  • відварна картопля - 2 шт.,
  • відварна морква - 2 шт.,
  • яйця - 3 шт.,
  • шинка - 200-300 г,
  • майонез (або густа сметана), зелень кропу, петрушки.
  • Для оформлення:
  • сир плавлений м'який, дрібні мариновані грибочки, зелень кропу і петрушки.

Як приготувати Млинцевий пеньок

 

  1. Змішати всі інгредієнти для млинців і випекти 6-8 млинчиків.
  2. Приготувати начинку. Відварну картоплю, моркву і яйця натерти на крупній тертці, порізати кріп, шинку нарізати кубиками і все змішати з майонезом. Плавлений сирок натерти на дрібній тертці і змішати з майонезом.
  3. Сформувати рулет – пеньок. Кожному млинцеві зробити рівний зріз. На столі розстелити харчову плівку, викласти половинки на плівку внахлест, змастити їх плавленим сиром для з’єднання млинчиків між собою. Викласти уздовж покладеної млинцевої “доріжки” начинку-салат, залишивши трохи для “коріння”. Піднімаючи одну сторону плівки, згорнути в рулет.  “Пень” поставити торцем на плоску тарілку  вгору рівними зрізами млинців ).
  4. Оформити “пень”: сформувати на блюді  корінці”. Поверхні “корінців” вкрити залишками млинців. Викласти грибочки і прикрасити зеленню.
Автор рецепту: Ольга Лазарева
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал