Інгредієнти для приготування: Млинцевий пеньок
- Для млинців:
- молоко - 250 мл,
- яйце - 1 шт.,
- борошно - скільки знадобиться,
- сіль та кориця за смаком.
- Для салату:
- відварна картопля - 2 шт.,
- відварна морква - 2 шт.,
- яйця - 3 шт.,
- шинка - 200-300 г,
- майонез (або густа сметана), зелень кропу, петрушки.
- Для оформлення:
- сир плавлений м'який, дрібні мариновані грибочки, зелень кропу і петрушки.
Як приготувати Млинцевий пеньок
- Змішати всі інгредієнти для млинців і випекти 6-8 млинчиків.
- Приготувати начинку. Відварну картоплю, моркву і яйця натерти на крупній тертці, порізати кріп, шинку нарізати кубиками і все змішати з майонезом. Плавлений сирок натерти на дрібній тертці і змішати з майонезом.
- Сформувати рулет – пеньок. Кожному млинцеві зробити рівний зріз. На столі розстелити харчову плівку, викласти половинки на плівку внахлест, змастити їх плавленим сиром для з’єднання млинчиків між собою. Викласти уздовж покладеної млинцевої “доріжки” начинку-салат, залишивши трохи для “коріння”. Піднімаючи одну сторону плівки, згорнути в рулет. “Пень” поставити торцем на плоску тарілку вгору рівними зрізами млинців ).
- Оформити “пень”: сформувати на блюді корінці”. Поверхні “корінців” вкрити залишками млинців. Викласти грибочки і прикрасити зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Рулет зі свинини
-
Картопляні оладки з оселедцем
-
Закуска з червоною ікрою
-
М’ясні ватрушки
-
Шампіньйони в соєво-медовому маринаді