Морквяний суп-пюре

Морквяний суп-пюре

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 1
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Морквяний суп-пюре

  • морква - 2 шт.,
  • рис - 3 ст. ложки,
  • жовток - 1 шт.,
  • молоко - 5 ст. ложок,
  • сметана або вершки - 1 ст. ложка,
  • вершкове масло - 1 ч. ложка,
  • зелень та сіль - за смаком.

Як приготувати Морквяний суп-пюре

  1. Моркву почистити, помити, дрібно нарізати і залити двома склянками гарячої води. Рис перебрати, промити і додати до моркви. Варити на невеликому вогні при слабкому кипінні 35-40 хвилин (рис повинен цілком розваритися).

  2. Варену масу перетерти через сито, залити гарячою кип’яченою водою до бажаної консистенції, посолити, довести до кипіння і зняти з вогню.

  3. Коли суп трохи охолоне, потрібно заправити його жовтком, збитим з молоком, покласти вершкове масло, полити сметаною чи вершками і посипати зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Морквяний суп-пюре

  1. простенький, смачненький і корисний супчик! Приготую його для своеі малечі)))

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал