Печінка з грибами

Печінка з грибами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Печінка з грибами

  • печінка куряча : 200 г.
  • гриби: 60 г.
  • цибуля: 1/2 шт.
  • зелень порізана: 1 ст. ложки
  • рослинна олія: 2 ч. ложки
  • сіль, перець за смаком

Як приготувати Печінка з грибами

Готуємо так:

  1. Нарізати цибулю півкільцями,  гриби помити, почистити, нарізати соломкою. Печінку промити, нарізати великим шматками.
  2. Обсмажити в олії цибулю до прозорості. Потім додати гриби і смажити до золотистого кольору на невеликому вогні.
  3. Покласти на сковороду до грибів і цибулі  печінку. Смажити до повної готовності, помішуючи  в кінці додати подрібнену зелень, посолити і поперчити за смаком.

 

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал