camcumgirls
Пісна запечена картопля з часником

Пісна запечена картопля з часником

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пісна запечена картопля з часником

  • картопля - 1 кг,
  • перець чилі - 0,5 шт.,
  • часник - 2 головки,
  • прованські трави - 1,5 ст. ложки,
  • сіль - 2 щіпки,
  • оливкова олія - 4 ст. ложки.

Як приготувати Пісна запечена картопля з часником

1. Картоплю очистіть, помийте і проколіть наскрізь.

2. Часник очистіть від верхнього лушпиння і розберіть на зубчики. Чилі почистіть від насіння і дрібно поріжте. Додайте прованські трави, сіль і оливкову олію. Все змішайте.

3. Викладіть картоплю у форму і запікайте в розігрітій до 180-190 °С духовці 40 хвилин.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал