camcumgirls
Помідори, мариновані по-корейськи

Помідори, мариновані по-корейськи

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Помідори, мариновані по-корейськи

  • помідори (невеликі) - 1 кг,
  • часник - 1 головка,
  • болгарський перець - 2 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • олія - 50 г,
  • цукор - 50 г,
  • сіль - 1 ст. ложка,
  • оцет (9 %) - 50 мл,
  • червоний і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень за смаком.

Як приготувати Помідори, мариновані по-корейськи

  1. Помідори помийте і розріжте навпіл. Часник і болгарський перець перекрутіть через м’ясорубку або натріть на тертці. Добре перемішайте. Моркву натріть на тертці для корейської моркви або на звичайній крупній тертці. Зелень подрібніть.
  2. В банку викладіть овочі шарами – половинки помідорів, зрізом вгору, далі часник з перцем, морква, зелень. Через два-три шари посипайте червоним і чорним перцем.
  3. Приготуйте холодний маринад: оцет змішайте з цукром, сіллю і олією до розчинення інгредієнтів. Залийте маринадом помідори.
  4. Банку закрийте кришкою і поставте в холодильник догори дном.

Смачні, кисло-солодкі, гостренькі помідори. Маринуються дуже швидко – протягом 8 годин. Але чим більше помідори маринуються, тим смачнішими виходять. Можуть довго зберігатися в такому вигляді в холодильнику. 

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал