Інгредієнти для приготування: Помідори, мариновані по-корейськи
- помідори (невеликі) - 1 кг,
- часник - 1 головка,
- болгарський перець - 2 шт.,
- морква - 1 шт.,
- олія - 50 г,
- цукор - 50 г,
- сіль - 1 ст. ложка,
- оцет (9 %) - 50 мл,
- червоний і чорний мелений перець за смаком,
- зелень за смаком.
Як приготувати Помідори, мариновані по-корейськи
- Помідори помийте і розріжте навпіл. Часник і болгарський перець перекрутіть через м’ясорубку або натріть на тертці. Добре перемішайте. Моркву натріть на тертці для корейської моркви або на звичайній крупній тертці. Зелень подрібніть.
- В банку викладіть овочі шарами – половинки помідорів, зрізом вгору, далі часник з перцем, морква, зелень. Через два-три шари посипайте червоним і чорним перцем.
- Приготуйте холодний маринад: оцет змішайте з цукром, сіллю і олією до розчинення інгредієнтів. Залийте маринадом помідори.
- Банку закрийте кришкою і поставте в холодильник догори дном.
Смачні, кисло-солодкі, гостренькі помідори. Маринуються дуже швидко – протягом 8 годин. Але чим більше помідори маринуються, тим смачнішими виходять. Можуть довго зберігатися в такому вигляді в холодильнику.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Млинцеві мішечки з жюльєном із сьомги
-
Бутерброди “Лінивці”
-
Картопляні зрази з печінкою
-
Йоркширський м’ясний паштет
-
Хрусткий пиріг з гарбузом