Пиріг «Вишенька під снігом»

Пиріг «Вишенька під снігом»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг «Вишенька під снігом»

  • борошно: 3 склянки
  • сметана (густа): 2 склянки
  • яйце: 1 шт.
  • сіль: 1ч. ложка
  • цукор: 1 склянка
  • сода: 0, 5 ч. ложки
  • вишні (консервовані чи заморожені): 500 г.

Як приготувати Пиріг «Вишенька під снігом»

Готуємо так:

  1. Приготувати тісто. 1 склянку сметани розтерти з 0,5 склянки цукру, додати соду, сіль, яйце, всипати 3 склянки борошна. Замісити тісто, розкачати його, викласти в глибоку форму (сковорідку), змазану маслом та посипану мукою,  таким чином, щоб з тіста утворилися стінки.
  2. Вишні, змішані з цукром, викласти на тісто та поставити в духовку запікатися на 25 хвилин при температурі 180 С. Вийняти пиріг, викласти зверху на нього 1 склянку сметани, посипати цукром (3/4 склянки) та поставити в духовку ще на 15 хвилин.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал