
Рожеві фаршировані яйця
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Рожеві фаршировані яйця
Як приготувати Рожеві фаршировані яйця
Готуємо так:
1. Яйця зварити на круто, почистити. Натерти буряк, відтиснути сік, розбавити трошки водою. Покласти варені яйця в буряковий сік, доки вони не пофарбуються в рожевий колір. Після того яйця розрізати навпіл та вибрати жовтки.
2. Скумбрію почистити, відокремити філе від кісточок.
3. У блендері подрібнити жовтки, філе скумбрії, м’яке вершкове масло, гірчицю та спеції до однорідної маси.
4. Масу покласти у кондитерський мішечок та видавити у половинки яєць. Прикрасити на свій смак.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Домашній твердий сир
-
Закуска салатна “Мишача родина”
-
М’ясний рулет з журавлиною і яблуками
-
Хрусткі міні-піци з беконом та броколі
-
Хрусткий пиріг з гарбузом