Рулет з лосося зі шпинатом

Рулет з лосося зі шпинатом

Рівень складності: Складно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 6
Час приготування: 80 min

Інгредієнти для приготування: Рулет з лосося зі шпинатом

  • філе лосося: 500 г
  • вершки: 150 мл
  • яйця: 2 шт.
  • рисове борошно: 1 ст. ложка
  • мелений мускат, білий перець та сіль: за смаком
  • зелень петрушки та шматочки лимона: для оздоблення
  • Для омлету
  • шпинат: 200 г.
  • яйце: 1 шт.
  • вершкове масло: 1 ч. ложка
  • сіль: за смаком

Як приготувати Рулет з лосося зі шпинатом

Готуємо так:

  1. Філе лосося помити, обсушити, нарізати на шматки і подрібнити у блендері. Додати яйця, рисове борошно, білий перець та мускатний горіх, посолити, влити вершки і збити в пишну однорідну масу.
  2. Заморожений шпинат залити окропом і варити 5 хвилин на середньому вогні. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою і залишити на трохи, щоб повністю стекла вся вода. Тоді додати до шпинату яйце, сіль і збити блендером в однорідну масу. Вилити масу тонким шаром на пергаментний папір, змащений вершковим маслом і готувати на парі 5-6 хвилин.
  3. Розрізати рукав для запікання по шву або розстелити харчову плівку і викласти рибну масу в формі прямокутника. Зверху покласти шпинатний омлет і за допомогою рукава чи плівки обережно згорнути рулет. Створення інтернет – магазинів Львів. Зв’язати чи скріпити краї плівки і перекласти рулет у пароварку. Готувати 20 хвилин, опісля пароварку виключити, а рулет ще залишити в ній на 10-15 хвилин. Тоді вийняти рулет з пароварки і покласти на нього неважкий прес (наприклад, кухонну дошку) до повного охолодження (плівку не знімати).
  4. Готовий рулет нарізати шматочками і оздобити дольками лимона та зеленню петрушки.

* Найкраще готувати такий рулет напередодні свята – дуже добре, якщо він хоча б 10-12 годин побуде у холодильнику.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Рулет з лосося зі шпинатом

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал