camcumgirls
Рулет з сьомгою, шпинатом і базиліком

Рулет з сьомгою, шпинатом і базиліком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4

Інгредієнти для приготування: Рулет з сьомгою, шпинатом і базиліком

  • копчена сьомга - 250 г,
  • шпинат - 50 г,
  • базилік - 20 г,
  • зелень кропу (подрібнена) - 2 ст. ложки,
  • яйця - 2-3 шт.,
  • вершкового сир - 250 г,
  • вершкове масло для змащування рулету,
  • цедра 1 лимона,
  • сік 0,5 лимона,
  • каперси - 2-3 ст. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком.

Як приготувати Рулет з сьомгою, шпинатом і базиліком

  1. Шпинат відваріть в киплячій воді 2 хвилини, перекладіть в миску з крижаною водою. Просушіть. Шпинат з листям базиліка, жовтками, сіллю і перцем збийте до однорідної маси в блендері. Білки збийте до стійких піків, введіть їх у масу з жовтками. Розподіліть масу по деко, застеленому папером для випічки. Випікайте в нагрітій до 175 °C духовці близько 15 хвилин. Поверхню шпинату змастіть розтопленим вершковим маслом. Остудіть.
  2. Змішайте вершковий сир, 1 ст. ложку кропу, цедру і сік лимона. Посоліть і поперчіть.
  3. Запечений лист викладіть на шматок харчової плівки. Рівномірно нанесіть начинку, залишаючи бортик приблизно в 1 см. Присипте каперсами, кропом, і меленим чорним перцем. Поверх начинки викладіть нарізану сьомгу. Скрутіть в рулет.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал