Риба, тушкована з томатами і чорносливом

Риба, тушкована з томатами і чорносливом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Риба, тушкована з томатами і чорносливом

  • філе тріски або сайри - 1 кг,
  • цибуля (маленька) - 1 шт.,
  • томати у власному соку - 800 г,
  • чорнослив без кісточок - 180 г,
  • свіжий розмарин - 2-3 гілочки,
  • бальзамічний оцет - 2 ст. ложки,
  • вода - 130 мл,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Риба, тушкована з томатами і чорносливом

  1. Цибулю дрібно поріжте. У сковороді розігрійте 2 ст. ложки олії і смажте цибулю до напівпрозорого стану, близько 5 хвилин.

  2. Влийте оцет і тушкуйте 30 секунд.

  3. Викладіть в сотейник роздавлені томати разом з соком і доведіть до кипіння.

  4. Покладіть в сотейник нарізану на невеликі шматочки рибу, чорнослив і розмарин. Посоліть за смаком. Тушкуйте на мінімальному вогні близько 15 хвилин, до готовності риби.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал