Рибна страва форель в картопляному клярі

Рибна страва форель в картопляному клярі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Рибна страва форель в картопляному клярі

  • філе форелі: 600 г
  • картопля: 3 шт.
  • яйце: 1 шт.
  • лимон: 1/2 шт.
  • борошно: 2 ст. л.
  • сіль та спеції: за смаком

Як приготувати Рибна страва форель в картопляному клярі

Готуємо так:

  1. Філе порізати, посолити, додати спеції, полити лимонним соком. Картоплю почистити та натерти на крупній тертці. Додати яйце ат борошно, перемішати.
  2. Рибу обмакнути в картопляний кляр, обсмажувати на розігрітій сковорідці з обох боків на протязі 20-30 хв. Подавати з овочами.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал