
Салат «Кактус»
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
3
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Салат «Кактус»
- варена свинина (або телятина) - 250 г,
- червона цибуля - 1 шт.,
- консервована червона квасоля - 0,5 банки,
- мариновані корнішони - 6 шт.,
- варені яйця - 3 шт.,
- зелень, чорний мелений перець та сіль - за смаком.
- Для заправки:
- сметана - 1 ст. ложка,
- майонез - 1 ст. ложка,
- гірчиця - 1 ч. ложка,
- соус чілі - 1 ч. ложка,
- чорний мелений перець - за смаком.
- Для оздоблення:
- мариновані корнішони - 5 шт.,
- салат - 1 пучок,
- болгарський перець - для квіточок.
Як приготувати Салат «Кактус»
-
М’ясо, білки, корнішони нарізати кубиками, цибулю – тонкими півкільцями. Додати квасолю, зелень. З’єднати усі інгредієнти і перемішати.
-
Приготувати заправку: змішати сметану, майонез, гірчицю, соус чілі й чорний мелений перець. Заправити салат. Листя салату помити і обсушити
-
На тарілку покласти листя салату, зверху – салат, посипаний тертим яєчним жовтком. З болгарського перцю (або моркви чи редиски) вирізати квіти. У маленьких корнішонах з одного боку зрізати кінчики, щоб огірки щільніше прилягали один до одного. Більші корнішони з’єднати за допомогою зубочистки, менші – половинками зубочистки у вигляді кактуса. Прикрасити «кактус» квітками, теж наколовши їх на зубочистки. Встановити «кактус» посередині салату.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Домашній твердий сир
-
Шведське імбирне печиво «Янголята»
-
Завитки з шинкою та сиром
-
Морквяні оладки
-
Бананові млинці з Нутеллою