Салат «Кактус»

Салат «Кактус»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Салат «Кактус»

  • варена свинина (або телятина) - 250 г,
  • червона цибуля - 1 шт.,
  • консервована червона квасоля - 0,5 банки,
  • мариновані корнішони - 6 шт.,
  • варені яйця - 3 шт.,
  • зелень, чорний мелений перець та сіль - за смаком.
  • Для заправки:
  • сметана - 1 ст. ложка,
  • майонез - 1 ст. ложка,
  • гірчиця - 1 ч. ложка,
  • соус чілі - 1 ч. ложка,
  • чорний мелений перець - за смаком.
  • Для оздоблення:
  • мариновані корнішони - 5 шт.,
  • салат - 1 пучок,
  • болгарський перець - для квіточок.

Як приготувати Салат «Кактус»

  1. М’ясо, білки, корнішони нарізати кубиками, цибулю – тонкими півкільцями. Додати квасолю, зелень. З’єднати усі інгредієнти і перемішати.

  2. Приготувати заправку: змішати сметану, майонез, гірчицю, соус чілі й чорний мелений перець. Заправити салат. Листя салату помити і обсушити

  3. На тарілку покласти листя салату, зверху – салат, посипаний тертим яєчним жовтком. З болгарського перцю (або моркви чи редиски) вирізати квіти. У маленьких корнішонах з одного боку зрізати кінчики, щоб огірки щільніше прилягали один до одного. Більші корнішони з’єднати за допомогою зубочистки, менші – половинками зубочистки у вигляді кактуса. Прикрасити «кактус»  квітками, теж наколовши їх на зубочистки. Встановити «кактус» посередині салату.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал