Салат з курячих шлунків

Салат з курячих шлунків

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 4
Час приготування: 90 min

Інгредієнти для приготування: Салат з курячих шлунків

  • шлунки курячі: 500 г
  • редька зелена: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • олія: 5-6 ст. ложки
  • оцет 9%: 3 ст. ложки
  • соєвий соус: 1 ст. ложка
  • цукор: 1 ч. ложка
  • паприка, чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • зелена цибуля та насіння кунжуту : для оздоблення

Як приготувати Салат з курячих шлунків

Готуємо так:

  1. Курячі шлунки ретельно промити і нарізати соломкою. Посолити і поперчити за смаком, додати 2 ст. ложки оцту і залишити маринуватися на 1 годину. Опісля викласти шлунки разом з соком, який з них виділився, на сковорідку з розігрітою олією (взяти 2-3 ст. ложки олії) і тушкувати на середньому вогні під кришкою. Коли вся рідина випарується, шлунки ще трохи обсмажити.
  2. Цибулю почистити, нарізати півкільцями, залити теплою кип’яченою водою, щоб вона повністю покрила цибулю, і додати столову ложку оцту. Залишити маринуватися на 30-40 хвилин, після чого маринад злити. Жіноче взуття Львів
  3. Редьку почистити, натерти на великій тертці, посолити і залишити на 15-20 хвилин. Редьку відтиснути й злити сік, що виділиться. Зелену цибулю помити, обсушити і дрібно нарізати.
  4. З’єднати курячі шлунки, мариновану цибулю та редьку. Додати соєвий соус, цукор, паприку, чорний мелений перець і сіль. Заправити салат рештою олії, перемішати і посипати насінням кунжуту та зеленою цибулею.

* Шлунки не потрібно довго смажити, бо вони стануть надто сухими. Достатньо посмажити їх кілька хвилин, трохи збільшивши вогонь.

* Якщо хочете, щоб салат був гостріший, з редьки можна не відтискати сік.

* Цибулю можна не маринувати, а злегка спасерувати на олії.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал