Салат з овочів, печених на решітці

Салат з овочів, печених на решітці

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з овочів, печених на решітці

  • баклажан: 1 шт.
  • кабачок: 1 шт.
  • помідор: 3 шт.
  • солодкий жовтий перець: 1 шт.
  • оливкова олія: 0,5 склянки
  • яблучний оцет: 0,25 склянки
  • бальзамічний оцет: 50мл
  • соєвий соус: 2ст. ложки
  • часник: 8-10 зубчиків
  • мелена паприка: 1 ч. ложка
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Салат з овочів, печених на решітці

Готуємо так:

1.Овощі вимити і нарізати великими шматками. Часник очистити. Змішати олію, яблучний і бальзамічний оцет, цілі зубчики часнику, паприку, чорний перець, сіль і соєвий соус. Скласти овочі в пакет, залити маринадом, ретельно перемішати, щільно зав’язати та витримати 5 годин.

2. Овочі покласти на решітку грилю та пекти над вугіллям до готовності, перегортаючи. Розкласти гарячі овочі по тарілках, за бажанням заправити оливковою олією.

Якщо  змастити овочі вершковим маслом за 5 хвилин до кінця готування, вони вийдуть ще ароматнішими та ніжнішими!

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал