
Салат з тунцем і цукіні
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з тунцем і цукіні
- консервований тунець у власному соці - 500 г,
- цукіні середнього розміру - 3 шт.,
- помідори - 6 шт.,
- оливки і маслини без кісточок - 120 г,
- часник - 3-4 зубчики,
- оливкова олія - 4-5 ст. ложок,
- бальзамічний оцет - 2-3 ст. ложки,
- сушені трави - за смаком,
- сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат з тунцем і цукіні
Готуємо так:
1. М’ясо тунця розім’яти так, щоб вийшли шматочки середнього розміру.
2. Цукіні очистити і обрізати плодоніжки, вимити.
3. Розрізати цукіні спочатку вздовж, а потім на тонкі шматочки. Злегка обсмажити шматочки цукіні на оливковій олії.
4. Тим часом приготувати заправку. Для цього змішати оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль, трави і подрібнений часник.
5. Готові ще теплі цукіні полити заправкою і відставити на 30 хвилин.
6. Тим часом помідори вимити, видалити плодоніжки і нарізати невеликими шматочками, видаливши при цьому насіння.
7. Шматочки тунця, помідорів, маслини і оливки змішати з цукіні, политими заправкою. Дати готовому салату трохи настоятися.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Салат з тунцем і цукіні
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Я б навіть напевно сказала це дієтичний салат, він дуже легкий, я готувала собі на сніданок, і вийшло приголомшливо смачно і ситно, тільки от дуже хочеться тепер замість оливкової олії, спробувати додати майонезу, так як я дуже люблю саме заправку майонезну.
Я б навіть співуче сказала це дієтичний салат, він дуже легкий, я готувала собі на сніданок, і вийшло приголомшливо смачно і ситно, тільки від дуже хочеться тепер замість оливкової олії, спробувати додати майонезу, так як я дуже люблю саме заправку майонезну, і не багато не завадило б зелені, а саме петрушки.