Шашлик із курячої печінки

Шашлик із курячої печінки

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6

Інгредієнти для приготування: Шашлик із курячої печінки

  • куряча печінка - 500 г,
  • сало - 250 г,
  • цибуля - 2 шт.,
  • молоко - 150 мл,
  • зелень петрушки, сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Шашлик із курячої печінки

  1. Печінку і сало поріжте кубиками. Зелень петрушки подрібніть. Цибулю поріжте кільцями.

  2. У каструлю складіть шматочки печінки і кільця цибулі. Посоліть, поперчіть, залийте молоком і поставте в холодильник на дві години.

  3. Шматочки печінки і сала по черзі нанизайте на шампури.

  4. Смажте шашлик над розжареним вугіллям до готовності, час від часу перевертаючи шампури.

 Цибулю, в якій за цим кулінарним рецептом маринувалася печінка, можна також нанизати на шампур і підсмажити на вогні.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Шашлик із курячої печінки

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал