Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі

Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі

  • скумбрія: 1 шт.
  • томатна паста: 1 ч.л.
  • помідори: 2-3 шт.
  • апельсин: 1 шт.
  • цибуля: 1 шт.
  • часник: 2 зубці
  • сіль, червоний гострий перець за смаком.

Як приготувати Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі

Готуємо так:

  1. Рибу почистити, видалити нутрощі. Цибулю і часник дрібно нарізати, підсмажити до золотистого кольору. Помідори подрібнити блендером. Зняти цедру з половини апельсина і видавити сік з половини апельсина.
  2. У глибокій сковороді або сотейнику  змішати помідори, сік та цедру апельсина, цибулю з часником, томатну пасту. Довести до кипіння , додати сіль і червоний перець за смаком.
  3. Покласти в гарячий соус шматочки скумбрії і тушкувати під кришкою на тихому вогні 15-20 хвилин. У процесі готування рибу один раз перевернути.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал