Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником

Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником

  • картопля - 3 шт.,
  • сочевиця - 1 склянка,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • сосиски напівкопчені - 6 шт.,
  • м'ясний бульйон - 2 л,
  • часник - 2 зубці,
  • зелень петрушки - кілька гілочок,
  • олія - для смаження,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Суп з сочевицею, копченими ковбасками і часником

  1. У м’ясний бульйон покладіть порізану кубиками картоплю і промиту сочевицю, поставте на вогонь. Після закипання уменшіть вогонь.

  2. Подрібнену цибулю підсмажте на олії. Додайте терту на крупній тертці моркву, тушкуйте 2 хвилини.

  3. Додайте порізані сосиски і часник. Смажте 2-3 хвилини.

  4. Коли картопля з сочевицею будуть готові, додайте зажарку. Варіть 5 хвилин.

  5. Перед подачею посипте суп різаною зеленню.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал