Інгредієнти для приготування: Десерт Сютлач
- молоко: 625 мл
- цукор: 50 г
- рис: 25 г
- картопляний крохмаль: 25 г
- какао-порошок: за смаком
Як приготувати Десерт Сютлач
Готуємо так:
- Рис помити і замочити у холодній воді на одну годину. Опісля воду злити, залити рис півлітрою молока і варити 30 хвилин на дуже маленькому вогні.
- Картоляний крохмаль розвести у 125 мл молока й влити тоненькою цівкою, постійно помішуючи, до рису. Додати цукор і варити, не перестаючи мішати, до загустіння.
- Розлити сютлач в креманки і поставити в холодильник на 1-2 години. Перед подачею до столу посипати какао-порошком.
* За бажанння десерт за цим кулінарним рецептом можна посипати подрібненими фісташками, грецькими горіхами, корицею, полити медом чи варенням. Також до звичайного цукру можна додати трішки ванільного цукру.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грейпфрутова граніта з імбирем
- Десерт Груша у вині
- Торт-десерт до 8 березня «Вічна молодість»
- Освіжаюче лимонне морозиво
- Новорічний десерт “Олені”