Відкриті пиріжки з яблуками

Відкриті пиріжки з яблуками

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 55 min

Інгредієнти для приготування: Відкриті пиріжки з яблуками

  • яблука - 150 г,
  • домашній сир - 250 г,
  • яйце - 1 шт.,
  • цукор - 40 г,
  • ванільний цукор - 0,5 ч. ложки,
  • розпушувач тіста - 1 ч. ложка,
  • борошно - 150 г.

Як приготувати Відкриті пиріжки з яблуками

  1. Яблука очистіть і дрібно поріжте.

  2. Сир змішайте з яйцем, додайте цукор, ванільний цукор і розпушувач.

  3. Невеликими порціями додайте борошно.

  4. На стіл насипте трохи борошна, покладіть столову ложку тіста і зробіть руками коржики, обвалявши їх у борошні з обох сторін. Купити бойлери Львів.

  5. У центр коржика покладіть чайну ложку яблук і надайте пиріжкам форму човника, защипніть краї, а серединку залиште відкритою.

  6. Деко застеліть пекарським папером, перекладіть на нього пиріжки і випікайте в духовці при температурі 200-220 °C приблизно 30 хвилин.

За бажанням, яблука можна присипати зверху корицею або ваніллю.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал