
Відкриті пиріжки з яблуками
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Час приготування:
55 min
Інгредієнти для приготування: Відкриті пиріжки з яблуками
- яблука - 150 г,
- домашній сир - 250 г,
- яйце - 1 шт.,
- цукор - 40 г,
- ванільний цукор - 0,5 ч. ложки,
- розпушувач тіста - 1 ч. ложка,
- борошно - 150 г.
Як приготувати Відкриті пиріжки з яблуками
-
Яблука очистіть і дрібно поріжте.
-
Сир змішайте з яйцем, додайте цукор, ванільний цукор і розпушувач.
-
Невеликими порціями додайте борошно.
-
На стіл насипте трохи борошна, покладіть столову ложку тіста і зробіть руками коржики, обвалявши їх у борошні з обох сторін. Купити бойлери Львів.
-
У центр коржика покладіть чайну ложку яблук і надайте пиріжкам форму човника, защипніть краї, а серединку залиште відкритою.
-
Деко застеліть пекарським папером, перекладіть на нього пиріжки і випікайте в духовці при температурі 200-220 °C приблизно 30 хвилин.
За бажанням, яблука можна присипати зверху корицею або ваніллю.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пиріг зі шпинатом та сиром
-
Консервовані огірки з червоною смородиною