camcumgirls
Запечена картопля «Ароматна»

Запечена картопля «Ароматна»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Запечена картопля «Ароматна»

  • картопля - 1 кг,
  • оливкова олія - 5 ст. ложок,
  • бальзамічний оцет - 2 ст. ложки,
  • часник - 7 зубців,
  • розмарин - 1 ч. ложка,
  • сіль, чорний мелений перець і прованські трави за смаком.

Як приготувати Запечена картопля «Ароматна»

  1. Почистіть картоплю. Велику картоплю розріжте навпіл. Відваріть в киплячій воді 10 хвилин.
  2. Форму для запікання змастіть 1 ст. ложкою олії і викладіть картоплю. Посоліть, поперчіть і злегка притисніть товкучкою.
  3. Запікайте при температурі 180 °С 30 хвилин.
  4. Змішайте розмарин, прованські трави, неочищені зубчики часнику, оцет і оливкову олію. Сумішшю спецій полийте картоплю і запікайте ще 25-30 хвилин.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал