Інгредієнти для приготування: Запіканка з картоплі, квасолі і яєць
- картопля - 6-7 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- консервована кукурудза або квасоля - 1 банка,
- яйця (варені) - 3 шт.,
- маслини - 50-100 г,
- сир - 150-200 г,
- сметана - 4-5 ст. ложок,
- гострий перець - 1 невеликий стручок,
- лимонний сік - 2 ст. ложки,
- сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком.
Як приготувати Запіканка з картоплі, квасолі і яєць
- Картоплю відваріть в підсоленій воді 15-20 хвилин. Злийте воду. Обдайте картоплю холодною водою і наріжте кружальцями. Яйця теж наріжте кружальцями. Цибулю подрібніть і обсмажте на олії, додайте нарізані оливки і гострий перець, перемішайте. Додайте квасолю і порізану зелень. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік. Тушкуйте 2-3 хвилини.
- Форму для запікання змастіть олією. Викладіть картоплю, трохи посоліть. Посипте невеликою кількістю тертого сиру. Змастіть 2 ст. ложками сметани. Другим шаром викладіть квасолю, третім – яйця. Посипте сиром і змастіть сметаною.
- Запікайте приблизно 30 хвилин при 200 °С. Готову страву посипати зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Качина печінка в яблучному клярі
-
М’ясна вирізка з інжиром в беконі
-
Закуска «Ароматные пальчики» из куриного филе с курагой и сыром
-
Мішечки з млинців
-
М’ясний рулет “Фальшивий заєць”