camcumgirls
Запіканка з картоплі, квасолі і яєць

Запіканка з картоплі, квасолі і яєць

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Запіканка з картоплі, квасолі і яєць

  • картопля - 6-7 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • консервована кукурудза або квасоля - 1 банка,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • маслини - 50-100 г,
  • сир - 150-200 г,
  • сметана - 4-5 ст. ложок,
  • гострий перець - 1 невеликий стручок,
  • лимонний сік - 2 ст. ложки,
  • сіль, чорний мелений перець, зелень за смаком.

Як приготувати Запіканка з картоплі, квасолі і яєць

  1. Картоплю відваріть в підсоленій воді 15-20 хвилин. Злийте воду. Обдайте картоплю холодною водою і наріжте кружальцями. Яйця теж наріжте кружальцями. Цибулю подрібніть і обсмажте на олії, додайте нарізані оливки і гострий перець, перемішайте. Додайте квасолю і порізану зелень. Посоліть, поперчіть, додайте лимонний сік. Тушкуйте 2-3 хвилини.
  2. Форму для запікання змастіть олією. Викладіть картоплю, трохи посоліть. Посипте невеликою кількістю тертого сиру. Змастіть 2 ст. ложками сметани. Другим шаром викладіть квасолю, третім – яйця. Посипте сиром і змастіть сметаною.
  3. Запікайте приблизно 30 хвилин при 200 °С. Готову страву посипати зеленню.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал