Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
15 min
Інгредієнти для приготування: Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
- червоне сухе вино - 700 мл,
- кориця - 1 палочка,
- гвоздика - 10-12 шт.,
- бадьян - 1 шт.,
- кардамон - 10 коробочок,
- насіння коріандру - 1 ч. ложка,
- суміш перців (горошком) - 0,5 ч. ложки,
- мускатний горіх - маленький шматочок,
- цукор - 4 ст. ложки,
- лимон (або лайм) - 0,5 шт.,
- коньяк - 2 ст. ложки.
Як приготувати Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
-
Прянощі разом з лимоном залийте 2/3 склянками води, додайте цукор, доведіть до кипіння і на повільному вогні кип’ятіть 10 хвилин.
-
Вино вилийте в кухлик, доведіть майже до кипіння, але не кип’ятіть. Купить фотообои Львов
-
Рідину, в якій варилися прянощі процідіть, вилийте у вино, додайте коньяк, перемішайте.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Глінтвейн «Полум’я пристрасті»
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
смачно дуже
давно хотела попробовать