Глінтвейн «Полум’я пристрасті»

Глінтвейн «Полум’я пристрасті»

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 15 min

Інгредієнти для приготування: Глінтвейн «Полум’я пристрасті»

  • червоне сухе вино - 700 мл,
  • кориця - 1 палочка,
  • гвоздика - 10-12 шт.,
  • бадьян - 1 шт.,
  • кардамон - 10 коробочок,
  • насіння коріандру - 1 ч. ложка,
  • суміш перців (горошком) - 0,5 ч. ложки,
  • мускатний горіх - маленький шматочок,
  • цукор - 4 ст. ложки,
  • лимон (або лайм) - 0,5 шт.,
  • коньяк - 2 ст. ложки.

Як приготувати Глінтвейн «Полум’я пристрасті»

  1. Прянощі разом з лимоном залийте 2/3 склянками води, додайте цукор, доведіть до кипіння і на повільному вогні кип’ятіть 10 хвилин.

  2. Вино вилийте в кухлик, доведіть майже до кипіння, але не кип’ятіть. Купить фотообои Львов

  3. Рідину, в якій варилися прянощі процідіть, вилийте у вино, додайте коньяк, перемішайте.

 

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Глінтвейн «Полум’я пристрасті»

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал