Капустяні деруни

Капустяні деруни

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Капустяні деруни

  • свіжа капуста: 1 невелика головка
  • морква: 1 шт.
  • яйце: 2 шт.,
  • борошно: 2-3 ст. ложки
  • чорний мелений перець та сіль: за смаком

Як приготувати Капустяні деруни

Готуємо так:

1. Капусту помити, розрізати на кілька частин і змолоти на м’ясорубці. Моркву помити, почистити, натерти на великій тертці й перемішати з капустою.

2. Додати цілі яйця, посолити поперчити і поступово досипати просіяне борошно, ретельно перемішуючи, поки тісто не набуде потрібної густини (таке, як на оладки). Розкрутка сайтів Івано-Франківськ

3. Смажити деруни на гарячій олії з обох боків до утворення рум’яної скоринки.

* Якщо капуста дуже соковита, можна попередньо її нашаткувати, посолити і перемнути, щоб пустила сік. Тоді відтиснути і змолоти на м’ясорубці або подрібнити у блендері.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Капустяні деруни

  1. очень интерестный рецепт и диетический.можно попробовать на пару.а подавать со сливочным соусом или сметанным.надо попробовать.спасибо.

  2. …а також можна до дрібнопосіченої капусти додати картоплю,терту на морквяну терку,смак буде багатший…

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал