Маринований виноград

Маринований виноград

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Дешево
Час приготування: 25 min

Інгредієнти для приготування: Маринований виноград

  • на 0,5 л:
  • зелений виноград (без кісточок) - 300 г,
  • сіль - 0,5 ч. ложки,
  • цукор - 1 ч. ложка,
  • оцет (9 %) - 0,5 ч. ложки,
  • суміш перців - кілька горошин,
  • лавровий лист - 1 шт.,
  • кориця - шматочок,
  • вода - 1 стакан.

Як приготувати Маринований виноград

  1. Виноград промийте, обірвіть ягоди і залийте на 1 хвилину кип’ятком. Злийте воду з винограду.
  2. У склянку води додайте цукор, сіль і закип’ятіть, додавши в кінці оцет.
  3. На дно банки покладіть лавровий лист, перець, корицю. Покладіть ягоди і залийте маринадом. Закатайте кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Відповіді до Маринований виноград

  1. Це досить таки незвичайне блюдо для моєї кухні, не думала що взагалі виноград можна маринувати, але вирішила спробувати. Вийшло дуже смачно, навіть такий виноград можна додавати в різні салати, він дійсно оригінальний, я наприклад пробувала додавати в курячий салат, чудове сполучення.

  2. О це так страва, дуже смачно і просто готується. Ніколи такого раніше не коштувала. В мене у дворі дуже багато винограду різних сортів росте, але здебільшого він просто пропадае, бо я не знаю, що з нього готувати. Вино я не роблю, оскільки не вживаю взагалі спиртного, ізюму багато не наробиш, а ось маринований виноград, це вже цікаво.

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал