Маринований виноград
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Час приготування:
25 min
Інгредієнти для приготування: Маринований виноград
- на 0,5 л:
- зелений виноград (без кісточок) - 300 г,
- сіль - 0,5 ч. ложки,
- цукор - 1 ч. ложка,
- оцет (9 %) - 0,5 ч. ложки,
- суміш перців - кілька горошин,
- лавровий лист - 1 шт.,
- кориця - шматочок,
- вода - 1 стакан.
Як приготувати Маринований виноград
- Виноград промийте, обірвіть ягоди і залийте на 1 хвилину кип’ятком. Злийте воду з винограду.
- У склянку води додайте цукор, сіль і закип’ятіть, додавши в кінці оцет.
- На дно банки покладіть лавровий лист, перець, корицю. Покладіть ягоди і залийте маринадом. Закатайте кришками.
Залишити відповідь
2 Відповіді до Маринований виноград
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Це досить таки незвичайне блюдо для моєї кухні, не думала що взагалі виноград можна маринувати, але вирішила спробувати. Вийшло дуже смачно, навіть такий виноград можна додавати в різні салати, він дійсно оригінальний, я наприклад пробувала додавати в курячий салат, чудове сполучення.
О це так страва, дуже смачно і просто готується. Ніколи такого раніше не коштувала. В мене у дворі дуже багато винограду різних сортів росте, але здебільшого він просто пропадае, бо я не знаю, що з нього готувати. Вино я не роблю, оскільки не вживаю взагалі спиртного, ізюму багато не наробиш, а ось маринований виноград, це вже цікаво.