Новорічна закуска “Ялиночки”

Новорічна закуска “Ялиночки”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Новорічна закуска “Ялиночки”

  • бородінський хліб: 3 шматки
  • тунець в олії : 1 банка
  • яйця: 2 шт.
  • яблуко (кисле): 1 шт.
  • сир: 100 г.
  • часник: 1 зубчик
  • майонез та чорний мелений перець за смаком, маслини для оздоблення

Як приготувати Новорічна закуска “Ялиночки”

Готуємо так:

  1. З бородінського хліба за допомогою формочок вирізати 3 великих і 3 малих зірочки та підсушити їх у тостері.
  2. Жовтки двох варених яєць та білок одного яйця, сир та почищене яблуко потерти на грубій терці. Тунець (без олії) розім’яти виделкою. Змішати яйця, тунець, яблуко і сир. Додати пропущений через прес часник, поперчити і заправити майонезом.
  3. Білок другого яйця потерти на дрібній терці. На великі зірочки викласти начинку, посипати білком, зверху викласти маленькі зірочки, змастити начинкою та посипати білком. Вершечки ялинок оздобити маслинами.
Автор рецепту: Галина Єзерська, м. Львів
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал