Печений буряк з сирним кремом

Печений буряк з сирним кремом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 5
Час приготування: 60 min

Інгредієнти для приготування: Печений буряк з сирним кремом

  • буряк: 500 г
  • вершкове масло: 15 г
  • розмарин: 1/2 ч. ложки
  • сіль, чорний мелений перець: за смаком
  • Для крему
  • вершки 35% : 100 мл
  • бринза м’яка: 50 г.
  • кріп,чорний мелений перець: за смаком

Як приготувати Печений буряк з сирним кремом

Готуємо так:

1. Розігріти духовку до 200 градусів. Буряк почистити і нарізати кружальцями.

2. Деко застелити фольгою або папером для випікання. Буряк змішати з розталим маслом і спеціями. Якщо буряк не солодкий, можна змішати масло з 1-2 ч. ложкою меду.

4. Буряк викласти на деко. Поставити запікатися приблизно на 50 хвилин, залежно від товщини шматочків.

5. Вершки збити, бринзу розкришити руками або розім’яти виделкою, кріп нашаткувати. Всі інгредієнти добре змішати і поперчити. Подавати буряк разом з кремом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал