Пісний салат з кус-кусом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Пісний салат з кус-кусом
- кус-кус - 200 г,
- помідори - 2 шт.,
- огірки або болгарський перець - 2 шт.,
- листя салату - 100 г,
- зелень петрушки - 100 г,
- м'ята, зелена цибуля - за смаком,
- лимонний сік і оливкова олія - для заправки,
- сіль - за смаком.
Як приготувати Пісний салат з кус-кусом
-
Кус-кус приготуйте на пару (змочіть водою, перемішайте, перекладіть в друшляк і поставте на каструлю над парою на 20-30 хвилин).
-
Кус-кус розімніть руками, щоб він був пухким і розсипчастим. Збризніть лимонним соком, перемішайте. Купити модульні картини Львів
-
Зелень дрібно поріжте, овочі наріжте невеликими кубиками, листя салату порвіть руками.
-
Всі інгредієнти змішайте, посоліть, заправте сумішшю оливкової олії і лимонного соку.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Скумбрія в томатно-апельсиновому соусі
- Тушкована яловичина з овочами
- Солодка випічка косичка з журавлиною та ожиною
- Роли з домашнього сиру і сухофруктів
- Салат “Гурман”