Пиріг з лососем і шпинатом
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Пиріг з лососем і шпинатом
- тісто листкове - 500 г,
- філе лосося - 500 г,
- шпинат - 200 г,
- сир - 300 г,
- вершкове масло - 1 ст. ложка,
- яйце - 1 шт.,
- сіль, чорний мелений перець, приправи для риби за смаком.
Як приготувати Пиріг з лососем і шпинатом
- Шпинат обсмажте на вершковому маслі 5 хвилин, посоліть, поперчіть.
- Тісто злегка розкачайте, поділіть навпіл. Одну половину покладіть на змащений олією лист.
- Шпинат остудіть, перемішайте з сиром. Рибу поріжте кубиками, посоліть, поперчіть, посипте приправами для риби.
- Викладіть на тісто начинку зі шпинату і сиру, зверху покладіть рибу. Накрийте другим шматком тіста, защепніть краї.
- Змастіть пиріг збитим яйцем, поставте в розігріту до 200 °С духовку, випікайте 30 хвилин.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грибний паштет
- Сніданок «Для закоханих»
- М’ясний рулет з журавлиною і яблуками
- Різотто з білими грибами
- Гречані млинці з яблуками та сиром