Пиріг з лососем і шпинатом

Пиріг з лососем і шпинатом

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Пиріг з лососем і шпинатом

  • тісто листкове - 500 г,
  • філе лосося - 500 г,
  • шпинат - 200 г,
  • сир - 300 г,
  • вершкове масло - 1 ст. ложка,
  • яйце - 1 шт.,
  • сіль, чорний мелений перець, приправи для риби за смаком.

Як приготувати Пиріг з лососем і шпинатом

  1. Шпинат обсмажте на вершковому маслі 5 хвилин, посоліть, поперчіть.
  2. Тісто злегка розкачайте, поділіть навпіл. Одну половину покладіть на змащений олією лист.
  3. Шпинат остудіть, перемішайте з сиром. Рибу поріжте кубиками, посоліть, поперчіть, посипте приправами для риби.
  4. Викладіть на тісто начинку зі шпинату і сиру, зверху покладіть рибу. Накрийте другим шматком тіста, защепніть краї.
  5. Змастіть пиріг збитим яйцем, поставте в розігріту до 200 °С духовку, випікайте 30 хвилин.
Автор рецепту: Слотова Зоя, м. Львів.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал