Салат до дня закоханих “Від щирого серця”
Інгредієнти для приготування: Салат до дня закоханих “Від щирого серця”
- яловичина варена: 400 г.
- цибуля: 2 шт.
- морква: 2 шт.
- консервований зелений горошок: 200 г.
- зелена петрушка або кінза: кілька гілочок
- майонез, сіль та чорний мелений перець за смаком
- Для маринаду
- оцет: 100 мл
- цукор: 1 ст. ложка
- сіль: 1/2 ч. ложки
Як приготувати Салат до дня закоханих “Від щирого серця”
Готуємо так:
1. Моркву почистити, зварити, охолодити, порізати кубиками. Зелень петрушки чи кінзи помити і дрібно порізати, залишивши кілька листочків для оздоблення.
2. Приготувати маринад: змішати 100 мл оцту з половиною чайної ложки солі і зі столовою ложкою цукру, ретельно перемішати. Дві великі цибулини почистити, нарізати півкільцями, покласти в маринад і залишити на дві години у холодному місці.
3. Нарізати м’ясо кубиками, додати до нього 200 г горошку (трішки горошку відкласти для оздоблення), моркву, зелень петрушки й перемішати. З цибулі злити маринад й додати її до салату.
4. Заправити салат майонезом, посолити і поперчити за смаком. Оздобити салат петрушкою і викласти горошок у формі серця.
* Маринована в оцті цибуля виходить досить гострою. Якщо ви хочете пом’якшити її смак, можна зменшити час маринування, або ж розвести оцет водою.
* За бажанням до салату можна додати зелену цибулю та сухі трави за смаком.
- Салат з курки та грибів «Метелик»
- Десерт «М’ята у горщику»
- Салат в помідорах
- Торт «Кришталевий»
- Глінтвейн медовий