Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
10 min
Інгредієнти для приготування: Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт
- рис варений: 1 склянка
- буряк варений: 1 шт.
- чорнослив без кісточок: 10 шт.
- огірки мариновані: 2 шт.
- часник: 2-3 зубчики
- майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком
Як приготувати Салат «Оксамит». Кулінарний рецепт
Готуємо так:
1. Буряк натерти на великій тертці. Огірки мариновані порізати дрібною соломкою. Чорнослив розпарити, очистити від кісточок, порізати.
2. Все змішати, додати рис, часник, пропущений через часникодавку, заправитиі майонезом, посолити і поперчити за смаком, перемішати і викласти в салатницю . Оздобити дрібно порізаною зеленою цибулею, зеленню кропу і кружальцями маринованого огірка.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гречані оладки з печерицями
- Тушкована риба в томатно-морквяному соусі
- Рисова вермішель
- Картопляний гратен
- Тортик “Вітраж”