Сирний суп-пюре з куркою

Сирний суп-пюре з куркою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Час приготування: 50 min

Інгредієнти для приготування: Сирний суп-пюре з куркою

  • плавлений сир - 400 г,
  • куряче філе - 500 г,
  • рис - 150 г,
  • картопля - 400 г,
  • цибуля - 150 г,
  • морква - 150 г,
  • сіль і чорний мелений перець за смаком,
  • зелень за смаком.

Як приготувати Сирний суп-пюре з куркою

  1. Куряче філе залийте 3-ма літрами холодної води. Додайте сіль і перець за смаком і варіть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Остудіть і поріжте на шматочки.
  2. У киплячий бульйон засипте рис, варіть близько 10 хвилин.
  3. Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на тертці.
  4. Очищену картоплю поріжте кубиками і покладіть в бульйон разом з цибулею і морквою. Варіть 5-7 хвилин, потім додайте м’ясо і варіть до готовності картоплі.
  5. Додайте плавлений сир, перемішайте. Посипте порізаною зеленню.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал