Сирний суп-пюре з куркою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Час приготування:
50 min
Інгредієнти для приготування: Сирний суп-пюре з куркою
- плавлений сир - 400 г,
- куряче філе - 500 г,
- рис - 150 г,
- картопля - 400 г,
- цибуля - 150 г,
- морква - 150 г,
- сіль і чорний мелений перець за смаком,
- зелень за смаком.
Як приготувати Сирний суп-пюре з куркою
- Куряче філе залийте 3-ма літрами холодної води. Додайте сіль і перець за смаком і варіть до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання). Остудіть і поріжте на шматочки.
- У киплячий бульйон засипте рис, варіть близько 10 хвилин.
- Цибулю дрібно поріжте, моркву натріть на тертці.
- Очищену картоплю поріжте кубиками і покладіть в бульйон разом з цибулею і морквою. Варіть 5-7 хвилин, потім додайте м’ясо і варіть до готовності картоплі.
- Додайте плавлений сир, перемішайте. Посипте порізаною зеленню.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Грибний борщ з вушками
- Лимонно-м’ятне різотто
- Салат з гороху, огірків та перцю
- Салат з курячих шлунків
- Суп з лосося