Форель в апельсиновому маринаді

Форель в апельсиновому маринаді

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Вище середнього
Кількість порцій: 2
Час приготування: 60 min
Калорійність: 3 Ккал

Інгредієнти для приготування: Форель в апельсиновому маринаді

  • філе форелі - 2 шт.,
  • соєвий соус - 5 ст. ложок,
  • апельсин - 1 шт.,
  • коричневий цукор - 1 ч. ложка,
  • кунжут, помідори чері та рукола - для оздоблення.

Як приготувати Форель в апельсиновому маринаді

  1. З апельсина вичавитити сік та змішати його з соєвим соусом. Потерти цедру половини апельсина, додати її до маринаду разом з цукром. Ретельно перемішати.

  2. Філе форелі помити та покласти у маринад на 20-30 хвилин, періодично перевертаючи. Авіаквитки Львів

  3. Застелити деко фольгою, викласти на нього філе, злегка збризнути маринадом та  запікати в розігрітій до температури  180°С духовці протягом 15-20  хвилин. Перевірити готовність м’яса легенько надрізавши його.

  4. Зелень руколи та помідори черрі помити та викласти на тарілку. Поруч викласти готову форель, полити маринадом, що залишився і посипати кунжутом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Форель в апельсиновому маринаді

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал