Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт

Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 8

Інгредієнти для приготування: Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт

  • борошно - 2,5 склянки,
  • вода (тепла) - 1 склянка,
  • дріжджі - 2 ч. ложки,
  • оливкова олія - 1 ст. ложка,
  • соус песто - 0,5 склянки,
  • сир (тертий) - 2 ст. ложки,
  • рослинна олія - для змащування деко,
  • сіль - 1 ч. ложка.

Як приготувати Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт

  1. У дріжджі додайте теплу воду, залиште на 10 хвилин.

  2. Додайте борошно, олію і сіль, перемішайте.

  3. Замісіть тісто і залиште на деякий час у теплому місці.

  4. Тісто розкатайте в великий прямокутник і змастіть соусом песто.

  5. Скрутіть в рулет і защипніть краї.

  6. Розріжте «ковбаску» по середині і скрутіть в косичку.

  7. Викладіть на змащене олією деко і залиште на 30 хвилин.

  8. Посипте сиром.

  9. Випікайте в нагрітій до 220 °C духовці 25 хвилин або до золотистої скоринки.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал