
Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
8
Інгредієнти для приготування: Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт
- борошно - 2,5 склянки,
- вода (тепла) - 1 склянка,
- дріжджі - 2 ч. ложки,
- оливкова олія - 1 ст. ложка,
- соус песто - 0,5 склянки,
- сир (тертий) - 2 ст. ложки,
- рослинна олія - для змащування деко,
- сіль - 1 ч. ложка.
Як приготувати Хлібна косичка з песто. Кулінарний рецепт
-
У дріжджі додайте теплу воду, залиште на 10 хвилин.
-
Додайте борошно, олію і сіль, перемішайте.
-
Замісіть тісто і залиште на деякий час у теплому місці.
-
Тісто розкатайте в великий прямокутник і змастіть соусом песто.
-
Скрутіть в рулет і защипніть краї.
-
Розріжте «ковбаску» по середині і скрутіть в косичку.
-
Викладіть на змащене олією деко і залиште на 30 хвилин.
-
Посипте сиром.
-
Випікайте в нагрітій до 220 °C духовці 25 хвилин або до золотистої скоринки.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Салатний торт “Натхнення”
-
Паштет з індика
-
Пісний салат з картоплі і квашеної капусти
-
Салат зі стручкової квасолі
-
Теплий салат із стручкової квасолі і перців