Рулетики з житніх млинців з  буряком

Рулетики з житніх млинців з буряком

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Рулетики з житніх млинців з буряком

  • борошно житнє: 125 г.
  • борошно пшеничне: 125 г.
  • сухі дріжджі: 10 г.
  • молоко: 350-400 мл
  • яйця: 2 шт.
  • олія: 3 ст. ложки
  • буряк: 1 шт.
  • сіль, майонез за смаком

Як приготувати Рулетики з житніх млинців з буряком

Готуємо так:

  1. Два види борошна змішати з  сіллю та дріжджами, розвести молоком, добре вимішати, щоб не було грудочок. Додати 1 яйце та 1 жовток та перемішати. Поставити тісто в тепле місце на 1 годину.
  2. Білок збити в густу піну, ввести в тісто, додати олію, перемішати та залишити ще на 20 хвилин. Спекти млинці на розігрітій сковорідці.
  3. Зварити буряк, почистити, натерти на тертці, посолити та змішати з майонезом. Готовий млинець покласти на тарілку, зверху викласти начинку з буряка. Зверху покласти ще один млинець, змастити начинкою. Загорнути млинці рулетиком. Порізати на шматочки по 1 см. Взяти наступні два млинці і діяти так само. Продовжувати, доки не закінчаться млинці.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал