Інгредієнти для приготування: Салат «Ізабелла»
- зелене яблуко (велике) - 1 шт.,
- ківі (велике) - 1 шт.,
- куряча грудка - 1 шт.,
- волоські горіхи - 0,5 склянки,
- лимонний сік, листя салату, майонез.
Як приготувати Салат «Ізабелла»
1. Курячу грудку відваріть, охолодіть в бульйоні. Наріжте невеликими кубиками.
2. Яблуко очистіть від шкірки. Наріжте невеликими кубиками, побризкайте соком лимона.
3. Ківі також очистіть і наріжте невеликими кубиками. Шматочок залиште для прикраси.
4. Горіхи подрібніть ножем. Кілька шматків залиште для прикраси.
5. Кубики курячого філе, яблука, ківі і подрібнені горіхи змішайте, заправте легким майонезом.
6. Викладіть в салатник на листя салату, прикрасьте ядрами горіхів і шматочками ківі.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Пісний салат з квашеної капусти і буряка
-
Салат з брокколі і цвітної капусти під апельсиновим соусом
-
Суфле з морквою та болгарським перцем
-
Салат з буряком і квасолею
-
Овочева запіканка