camcumgirls
Салат «Ізабелла»

Салат «Ізабелла»

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат «Ізабелла»

  • зелене яблуко (велике) - 1 шт.,
  • ківі (велике) - 1 шт.,
  • куряча грудка - 1 шт.,
  • волоські горіхи - 0,5 склянки,
  • лимонний сік, листя салату, майонез.

Як приготувати Салат «Ізабелла»

1. Курячу грудку відваріть, охолодіть в бульйоні. Наріжте невеликими кубиками.

2. Яблуко очистіть від шкірки. Наріжте невеликими кубиками, побризкайте соком лимона.

3. Ківі також очистіть і наріжте невеликими кубиками. Шматочок залиште для прикраси.

4. Горіхи подрібніть ножем. Кілька шматків залиште для прикраси.

5. Кубики курячого філе, яблука, ківі і подрібнені горіхи змішайте, заправте легким майонезом.

6. Викладіть в салатник на листя салату, прикрасьте ядрами горіхів і шматочками ківі.

Автор рецепту: Юлія Бондарева, м. Артемівськ.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал