camcumgirls
Салат “Венеція”

Салат “Венеція”

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Салат “Венеція”

  • куряче філе: 2 шт.,
  • яйця: 3 шт.,
  • картопля: 3 шт.
  • чорнослив: 100 г.
  • гриби: 200 г.
  • сир: 200 г.
  • огірок: 1-2 шт.
  • майонез, сіль, перець.

Як приготувати Салат “Венеція”

Готуємо так:

  1. Куряче філе зварити, порізати маленькими шматочками. Зварені яйця натерти, зварену картоплю порізати кубиками. Гриби порізати та посмажити.Сир натерти. Чорнослив замочити у теплій воді на 15 хв.
  2. Викладати салат шарами: порізаний чорнослив, куряча грудка, картопля, гриби, яйця, сир. Кожен шар за бажанням солити, перчити, змащувати майонезм. Зверху прикрасити салат порізаним огірком.
Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал