Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо

Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 min

Інгредієнти для приготування: Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо

  • суміш салатів - 130 г,
  • копчена сьомга - 60 г,
  • авокадо - 0,5 шт.,
  • грейпфрут - 8-10 скибок,
  • цибуля (червона) - 1 шт.
  • Для заправки:
  • бальзамічний оцет - 3 ст. ложки,
  • апельсинова цедра (терта) - 2 ч. ложки,
  • мед - 2 ч. ложки,
  • оливкова олія - 2 ч. ложки,
  • сіль і чорний мелений перець - за смаком.

Як приготувати Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо

  1. Змішайте всі інгредієнти для заправки.

  2. Цибулю поріжте тонкими півкільцями. Салат порвіть руками. Цибулю і салат змішайте з заправкою.

  3. Авокадо очистіть, поріжте тонкими скибочками. Сьомгу поріжте тонкими шматочками. Скибки грейпфрута очистіть від плівок.

  4. По центру тарілки викладіть салат, по краях або зверху – шматочки сьомги, часточки грейпфрута і скибочки авокадо.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал