Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
20 min
Інгредієнти для приготування: Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо
- суміш салатів - 130 г,
- копчена сьомга - 60 г,
- авокадо - 0,5 шт.,
- грейпфрут - 8-10 скибок,
- цибуля (червона) - 1 шт.
- Для заправки:
- бальзамічний оцет - 3 ст. ложки,
- апельсинова цедра (терта) - 2 ч. ложки,
- мед - 2 ч. ложки,
- оливкова олія - 2 ч. ложки,
- сіль і чорний мелений перець - за смаком.
Як приготувати Салат з копченою сьомгою, грейпфрутом і авокадо
-
Змішайте всі інгредієнти для заправки.
-
Цибулю поріжте тонкими півкільцями. Салат порвіть руками. Цибулю і салат змішайте з заправкою.
-
Авокадо очистіть, поріжте тонкими скибочками. Сьомгу поріжте тонкими шматочками. Скибки грейпфрута очистіть від плівок.
-
По центру тарілки викладіть салат, по краях або зверху – шматочки сьомги, часточки грейпфрута і скибочки авокадо.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Смажена картопля з фаршем
- Шоколадні мадлени
- Пісочне печиво «Новорічне»
- Вітамінний смузі
- Крученики зі свинини