Інгредієнти для приготування: Салат зі стручкової квасолі
- стручкова квасоля - 1 кг,
- помідори (стиглі) - 1 кг,
- цибуля - 0,5 кг,
- морква - 0,5 кг,
- соняшникова олія - 1 стакан,
- сіль (крупна) - 1 ст. ложка,
- цукор - 2 ст. ложки,
- оцет - 2 ст. ложки,
- часник - 3-4 великих зубці,
- чорний мелений перець - 1 ч. ложка.
Як приготувати Салат зі стручкової квасолі
- Квасолю помийте, відріжте кінчики. Стручки розріжте на 2-3 частини. Залийте кип’яченою водою і відваріть 15 хвилин. Злийте воду.
- Цибулю поріжте півкільцями. В сковороду налийте половину порції соняшникової олії і підсмажте цибулю до прозорості.
- Моркву почистіть, потріть на крупній тертці і підсмажте на олії, що залишилася.
- Помідори поріжте і подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера.
- В ємність, в якій готуватимете салат, викладіть квасолю, цибулю, моркву і помідори. Закип’ятіть. Додайте цукор, сіль і перець. Готуйте 20-25 хвилин.
- Часник потріть на тертці або пропустіть через прес, додайте до салату. Влийте оцет і варіть ще 10 хвилин.
- Розкладіть салат по баночках. Стерилізуйте півлітрові банки після закипання води 30 хвилин, літрові – 40-45 хвилин. Закатайте кришками.
Залишити відповідь
Одна відповідь до Салат зі стручкової квасолі
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
Дякую за салат, вийшло 6 банок-0.5л