Салат зі стручкової квасолі

Салат зі стручкової квасолі

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно

Інгредієнти для приготування: Салат зі стручкової квасолі

  • стручкова квасоля - 1 кг,
  • помідори (стиглі) - 1 кг,
  • цибуля - 0,5 кг,
  • морква - 0,5 кг,
  • соняшникова олія - 1 стакан,
  • сіль (крупна) - 1 ст. ложка,
  • цукор - 2 ст. ложки,
  • оцет - 2 ст. ложки,
  • часник - 3-4 великих зубці,
  • чорний мелений перець - 1 ч. ложка.

Як приготувати Салат зі стручкової квасолі

  1. Квасолю помийте, відріжте кінчики. Стручки розріжте на 2-3 частини. Залийте кип’яченою водою і відваріть 15 хвилин. Злийте воду.
  2. Цибулю поріжте півкільцями. В сковороду налийте половину порції соняшникової олії і підсмажте цибулю до прозорості.
  3. Моркву почистіть, потріть на крупній тертці і підсмажте на олії, що залишилася.
  4. Помідори поріжте і подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера.
  5. В ємність, в якій готуватимете салат, викладіть квасолю, цибулю, моркву і помідори. Закип’ятіть. Додайте цукор, сіль і перець. Готуйте 20-25 хвилин.
  6. Часник потріть на тертці або пропустіть через прес, додайте до салату. Влийте оцет і варіть ще 10 хвилин.
  7. Розкладіть салат по баночках. Стерилізуйте півлітрові банки після закипання води 30 хвилин, літрові – 40-45 хвилин. Закатайте кришками.
Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Одна відповідь до Салат зі стручкової квасолі

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал