Смугастий салат
Рівень складності:
Елементарно
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
2
Час приготування:
45 min
Інгредієнти для приготування: Смугастий салат
- печінка яловича: 200 г
- сир твердий: 100 г
- огірок маринований: 2 шт.
- яйця: 2 шт.
- майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком
- зелень: для оздоблення
Як приготувати Смугастий салат
Готуємо так:
1. Печінку помити і зварити до готовності. Охолоджену печінку порізати тонкими брусочками, посолити і поперчити за смаком. Мариновані огірки теж нарізати тоненькими брусочками, а сир натерти на великій тертці. Яйця зварити і розрізати кожне вздовж на 4-6 частин. Зелень помити і обсушити.
2. Викладати на тарілку смужки печінки, сиру та огірків, розділяючи їх майонезом. Навколо розкласти частинки яйця і оздобити салат зеленю за смаком.
* Яловича печінка містить 8,8 мг вітаміну А у 100 г. Твердий сир та яйця теж багаті на вітамін А. Таким чином, цей салат допоможе створити кількаденний запас вітаміну А в організмі.
Читайте також: Ретинол – вітамін росту
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Помаранчевий смузі
- Крижаний полуничний мікс
- Банани в шоколаді зі згущеним молоком
- Смажена картопля з фаршем
- Сирна запіканка з ягодами