Смугастий салат

Смугастий салат

Рівень складності: Елементарно
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 2
Час приготування: 45 min

Інгредієнти для приготування: Смугастий салат

  • печінка яловича: 200 г
  • сир твердий: 100 г
  • огірок маринований: 2 шт.
  • яйця: 2 шт.
  • майонез, чорний мелений перець та сіль: за смаком
  • зелень: для оздоблення

Як приготувати Смугастий салат

Готуємо так:

1. Печінку помити і зварити до готовності. Охолоджену печінку порізати тонкими брусочками, посолити і поперчити за смаком. Мариновані огірки теж нарізати тоненькими брусочками, а сир натерти на великій тертці. Яйця зварити і розрізати кожне вздовж на 4-6 частин. Зелень помити і обсушити.

2. Викладати на тарілку смужки печінки, сиру та огірків, розділяючи їх майонезом. Навколо розкласти частинки яйця і оздобити салат зеленю за смаком.

* Яловича печінка містить 8,8 мг вітаміну А у 100 г. Твердий сир та яйця теж багаті на вітамін А. Таким чином, цей салат допоможе створити кількаденний запас вітаміну А в організмі.

 Читайте також: Ретинол – вітамін росту

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал