Тарталетки з перцем

Тарталетки з перцем

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Тарталетки з перцем

  • солодкий перець: 3 шт.
  • червона цибуля: 1 шт.
  • чебрець: 3-4 гілочки
  • мед: 1 ст. ложка
  • листове тісто: 500 г
  • сіль, чорний перець за смаком

Як приготувати Тарталетки з перцем

Готуємо так:

1. З перцю вийняти насіння і порізати квадратами по 2-3 см. Цибулю очистити і розрізати уздовж на 8 частин. З гілочок чебрецю обдерти листя.

2. У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії. Додати перець, цибулю, чебрець і мед. На маленькому вогні пасерувати 15 хв. Посолити і поперчити.

3. Викласти перець і цибулю в формочки для тарталеток опуклою стороною вниз. З листкового тіста вирізати кружки, трохи більші за діаметром, ніж формочки. Накрити перець тістом, краї тіста підвернути трохи вниз.

4. Випікати при 200°С близько 20-25 хв. хвилин. Тарталетки перевернути на тарілку, щоб перець виявився зверху.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал