Тарталетки з перцем
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Тарталетки з перцем
- солодкий перець: 3 шт.
- червона цибуля: 1 шт.
- чебрець: 3-4 гілочки
- мед: 1 ст. ложка
- листове тісто: 500 г
- сіль, чорний перець за смаком
Як приготувати Тарталетки з перцем
Готуємо так:
1. З перцю вийняти насіння і порізати квадратами по 2-3 см. Цибулю очистити і розрізати уздовж на 8 частин. З гілочок чебрецю обдерти листя.
2. У сковороді розігріти 1 ст. л. оливкової олії. Додати перець, цибулю, чебрець і мед. На маленькому вогні пасерувати 15 хв. Посолити і поперчити.
3. Викласти перець і цибулю в формочки для тарталеток опуклою стороною вниз. З листкового тіста вирізати кружки, трохи більші за діаметром, ніж формочки. Накрити перець тістом, краї тіста підвернути трохи вниз.
4. Випікати при 200°С близько 20-25 хв. хвилин. Тарталетки перевернути на тарілку, щоб перець виявився зверху.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Гарбуз в медово-ромовому сиропі
- Бутерброди з фетою та помідорами
- Курячі трубочки з сухофруктами і горіхами
- Гарнір рис з овочами і креветками
- Запечена індичка