Ванільне печиво

Ванільне печиво

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Дешево
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Ванільне печиво

  • борошно: 350 г.
  • вершкове масло: 250 г
  • цукрова пудра: 130 г
  • яйце: 1 шт.
  • кориця: 1 ч. ложка
  • ванільний цукор: 1 пакетик
  • розпушувач для тіста: 1 пакетик
  • дрібка солі

Як приготувати Ванільне печиво

Готуємо так:

1. М’яке вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор, сіль, корицю та яйце розтерти до утворення піни та повного розчинення цукру. Акуратно вмішати просіяне борошно і розтерти до однорідної консистенції.

2. Застелити деко пергаментним папером. Наповнити тістом кондитерський мішчок чи шприц і витиснути фігурне печиво. Випікати його в духовці, розігрітій до 160 С, 20 хвилин. Готове печиво посипати цукровою пудрою.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал