
Ванільне печиво
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Дешево
Кількість порцій:
6
Час приготування:
40 min
Інгредієнти для приготування: Ванільне печиво
- борошно: 350 г.
- вершкове масло: 250 г
- цукрова пудра: 130 г
- яйце: 1 шт.
- кориця: 1 ч. ложка
- ванільний цукор: 1 пакетик
- розпушувач для тіста: 1 пакетик
- дрібка солі
Як приготувати Ванільне печиво
Готуємо так:
1. М’яке вершкове масло, цукрову пудру, ванільний цукор, сіль, корицю та яйце розтерти до утворення піни та повного розчинення цукру. Акуратно вмішати просіяне борошно і розтерти до однорідної консистенції.
2. Застелити деко пергаментним папером. Наповнити тістом кондитерський мішчок чи шприц і витиснути фігурне печиво. Випікати його в духовці, розігрітій до 160 С, 20 хвилин. Готове печиво посипати цукровою пудрою.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
-
Ельзаський пиріг з яблуками
-
Картопляні “Бельгійські вафлі”
-
Коржики з маслинами і розмарином
-
Ячна каша з овочами
-
Курячий рулет «Мармуровий»