Тарт із фетою

Тарт із фетою

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 min

Інгредієнти для приготування: Тарт із фетою

  • фета - 200 г,
  • борошно - 150 г,
  • вода - 100 мл,
  • яйце - 1 шт.,
  • часник - 2-3 зубчики,
  • оливкова олія - 3 ст. ложки,
  • горілка - 2 ст. ложки,
  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка,
  • зелень кропу та сіль - за смаком,
  • вершкове масло - для змащування форми.

Як приготувати Тарт із фетою

  1. Яйце збити вінчиком, додати воду, олію, горілку і ще раз добре збити. Тоді додати борошно, змішане з розпушувачем для тіста і сіллю, і ретельно розтерти масу.
  2. Форму для випічки (діаметром 26-28 см) змастити вершковим маслом. Вилити в неї тісто й акуратно його розрівняти.
  3. Часник почистити й дрібно нарізати. Фету подрібнити, змішати з часником й посипати нею тісто. Випікати тарт у духовці, попередньо розігрітій до 230 С, 15 хвилин. Готовий тарт посипати дрібно нарізаною зеленню кропу. Авіаквитки Львів

За бажанням гарячий тарт можна змастити зверху вершковим маслом.

Залишити коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал