Тарт із фетою
Рівень складності:
Легко
Цінова категорія:
Доступно
Кількість порцій:
4
Час приготування:
30 min
Інгредієнти для приготування: Тарт із фетою
- фета - 200 г,
- борошно - 150 г,
- вода - 100 мл,
- яйце - 1 шт.,
- часник - 2-3 зубчики,
- оливкова олія - 3 ст. ложки,
- горілка - 2 ст. ложки,
- розпушувач для тіста - 1 ч. ложка,
- зелень кропу та сіль - за смаком,
- вершкове масло - для змащування форми.
Як приготувати Тарт із фетою
- Яйце збити вінчиком, додати воду, олію, горілку і ще раз добре збити. Тоді додати борошно, змішане з розпушувачем для тіста і сіллю, і ретельно розтерти масу.
- Форму для випічки (діаметром 26-28 см) змастити вершковим маслом. Вилити в неї тісто й акуратно його розрівняти.
- Часник почистити й дрібно нарізати. Фету подрібнити, змішати з часником й посипати нею тісто. Випікати тарт у духовці, попередньо розігрітій до 230 С, 15 хвилин. Готовий тарт посипати дрібно нарізаною зеленню кропу. Авіаквитки Львів
За бажанням гарячий тарт можна змастити зверху вершковим маслом.
Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Рекомендуємо приготувати:
- Яблучні мафіни
- Картопля, запечена з сиром
- Салат з капусти і буряка «Здоров’я»
- Салат «Вітамінка»
- Тістечко “Картопля”