camcumgirls
Картопляні галушки з овочами

Картопляні галушки з овочами

Рівень складності: Легко
Цінова категорія: Доступно
Кількість порцій: 3
Час приготування: 40 min

Інгредієнти для приготування: Картопляні галушки з овочами

  • картопля: 500 г.
  • борошно: 1 склянка
  • цибуля: 2 шт.
  • брокколі: 250 г.
  • червоний болгарський перець: 1-2 шт.
  • олія: 150 мл
  • яблучний оцет: 1 ст. ложка
  • цукор: 1 ст.л
  • чорний мелений перець та сіль за смаком.

Як приготувати Картопляні галушки з овочами

Готуємо так:

  1. Картоплю почистити, зварити і розім’яти до стану пюре. Додати 3 ст. ложки олії, сіль, перець, борошно і замісити м’яке еластичне тісто.
  2. Розкачати тісто в джгутики і нарізати галушки (шматочки можуть бути довільної форми). Зварити їх у підсоленій воді.
  3. Цибулю та перець почистити, порізати і окремо підсмажити на олії.
  4. У окріп додати цукор, оцет та 1 ч. ложку солі, викласти суцвіття броколі і варити 1-2 хвилини.
  5. Викласти на тарілку галушки, посипати їх смаженою цибулею, а навколо розкласти смажений перець та суцвіття брокколі.

* Галушки варяться швидко, і їх потрібно вибирати відразу, коли спливуть, щоб не розварилися.

* Замішуючи галушки, не додавайте відразу все борошно – залиште трохи на домішування та формування. Якщо до галушок додати забагато борошна, вони можуть вийти занадто твердими. Якщо ж борошна буде замало, галушки легко розварюватимуться і втратять форму.

Залишити коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дізнавайтесь про нові рецепти першими:
Підписуйтесь на e-mail розсилку:
Встановіть додаток для вашого браузера:
Підписуйтесь на оновлення в соц мережах:
Кулінарний журнал Кулінарний журнал